Stort Tack till alla som hjälpte till att så in det nya gräset i greenerna. Tillsammans bar vi nästan 40 ton sand och detta kommer förhoppningsvis att resultera i bättre greener i framtiden. 

 

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________

Här har du de, som ställde upp på Städdagen 23 mars. Alla damer, som storstädade vårt klubbhus, saknas. Saknas gör också hedersgubben Claes Melin, som var upptagen på lördagen och ville hjälpa till att städa på fredagen istället. Det fick han.

Som vanligt valde vi att få rent på skogshålen 9, 13 och 15. Dessutom hade vi en rörlig grupp, som städade runt greener och under träd. I år var det mycket kvistar och grenar att städa bort. Det är viktigt att få bort detta, eftersom det kan fördärva gräsklipparna.

Fairway har torkat upp bra efter allt regnande och om Väderguden står oss bi så kan nu banan bearbetas och vi kan öppna i början av april.

Städningen tog mindre än tre timmar och just innan vi slutade säger Berne: ”Titta, där kommer tranorna”! Och minsann, 10-talet tranor flög i en plog 10 meter över vår bana och i riktning mot norr. ”Krui-krå” trumpetade tranorna. Det betyder: ” Åhh, så fint ni har gjort”.

Instämmer,

Lasse 

_________________________________________________________________________________________________________________________________

Varför dressar man?