En mötesplats året runt

Hesslegårdens GK invigdes 1991 med en 9-hålsbana. Den har successivt byggts ut till en 18-hålsbana 2001. Klubben bytte hösten 2013 namn till Hässlegårdens GK.

Banan har ett unikt centralt läge, bara en dryg kilometer från Hässleholms centrum. Många medlemmar cyklar till banan, andra har gångavstånd.

Banan är lätt att minnas eftersom varje hål har fått ett karaktäristiskt drag. Det kan vara en inbäddad green, ett inspel över vatten, passage i smalt skogsgatt eller öppet vatten längs hela hålet.

Lägg till några doglegs i eller runt skog och ett antal välplacerade bunkrar och du finner alternativa spelvägar på nästan varje hål.

På senare år har klubben blivit mer fokuserad på helheten. En inomhushall med sex utslagsplatser, puttinggreen, bunker kompletteras av ett gym. Allt för att golfaren ska kunna träna allsidigt och må bra året runt.

Hässlegårdens GK erbjuder också en korthålsbana och en stor range som tillåter fulla slag även för de bästa.

Klubben har ambitionen att bli en mötesplats året runt. Inomhushallen bidrar förstås till detta liksom Restaurang Lillemors Mat & Catering, som är öppen hela året.

Greenfeeavgifterna är förhållandevis låga och differentierade beroende på säsong och starttid. Det finns flera övernattningsalternativ med olika typer av förmånliga paket.

För dem som kommer med husbil/husvagnar finns sex el-försedda ställplatser på gräs, en kort wedge från första tee.

För grupper och företag erbjuds också prisvärda paket.

Är banan svår? Nej, enligt slopen blir erhållna slag ungefär ett mer än vad du har i handicap och greenerna är medelsnabba.

Vår nya banguide, som är gratis, ger dig förhoppningsvis den vägledning du behöver. Vill du titta på guiden före ditt besök finns den här. Vårt scorekort och slopetabeller (Dam och Herr) finns under rubriken Bana.

 

Golfklubben som du kan gå till.

Bilagor:
FilFilstorlek
Ladda ner den här filen (Inkoparen.pdf)Inkoparen.pdf1019 kB