From vecka 5 kommer ni föräldrar att ha två val av dagar att välja mellan och komma fram till vilken av dagarna som ert barn kan träna på. Antingen väljer man gruppen på tisdagar mellan kl.17-18, där Måns vår huvudtränare håller i träningen. Det andra valet är torsdagar mellan 18.15-19.15 då Simon håller i träningen med hjälp av äldre juniorer vid behov.

Ni anmäler ert barn på hemsidan www.hggk.se under fliken Junior och anmälan juniorträning.

Vi ses!
/ Catarina, Måns och Simon

Träningen är för barn och ungdomar 5-21 år. Den 14/1 kl 17.00 - 18.00 startar inomhusträningen igång med vår tränare Måns och hjälptränare. Första gången är det bara att komma dit och anmäla sig på plats. Vill man sedan forstsätta så måste det lämnas in en anmälan via vår hemsida med kontaktuppgifter. Träningen kommer att ske uppe i vår fina inomhushall.

Vi kommer att dela upp träningen efter ålder och erfarenhet av golfspel så alla är välkomna. Har ni någon kompis som är sugen på att följa med och prova så går det jättebra.

Välkomna!
Juniorkommittén och Måns

Hej!

Alla juniorer som har varit i träning under 2019 skall snarast betala in 500 kr per tränande junior till Bankgiro; 523-8696

På meddelande till mottagaren skall ni skriva ert barns namn samt personnummer eller Golfid. Meddela även att det är träningsavgift.

Mvh,

Catarina Karlsson

Ordförande Juniorkommittén

Under juli månad kommer det att vara ett uppehåll med träningar. Träningarna startar igen vecka 32. Även fast det inte kommer vara ledarledda träningar så går det utmärkt att träna på egen hand. Kom ihåg att alla juniorer har fria bollar på rangen och man får även spela på korthålsbanan så mycket man vill. Har man Grönt Kort och är sugen på att spela på den stora banan men inte har någon att spela med kontakta Emil 073-534 37 05 så försöker vi lösa det. 

Ha en skön sommar!

Hälsningar Emil & Måns