Tränarna hälsar att det har varit en härlig och rolig försäsong med mycket utveckling inom golfspelet för våra juniorer. 

Nu tar tränarna semesteruppehåll och träningen börjar igen den 18/8 och 20/8 (mer information kommer).

För de juniorer som har 54 eller lägre i hcp så är ni välkomna ner att spela på banan med ledare, 

9/7 samling kl. 15.30.

16/7 samling kl.15.30.

  1. 30, 31, 32 och 33 är det inga inbokade tider för oss på banan. 

 

De juniorer som inte fått sitt spelhandicap är välkommen ner med sina föräldrar att spela på korthålsbanan när som helst. 


Hoppas vi ses mycket nere på golfbanan i sommar.

/Juniorkomittén och tränarna

Tack alla härliga juniorer och alla föräldrar för en trevlig sommaravslutning med grillning och Brännbollsgolf. Vinsten gick detta året till föräldrarna, grattis!!

 

IMG 20200626 234943 

Resized 20200624 185611

Utifrån rådande situation är all juniorträning inställd fram till och med v.15. Sedan är planen i nuläget att utomhusträningen börjar v.16. Grupperna meddelas på hemsidan. Beslut om förändringar tas utifrån de restriktioner som är då. Det innebär att trivselkvällen den 26/3 skjuts fram.

Lägret den 8/4 på påsklovet är förändrat. Vi träffas på golfbanan 14.00 - ca. 17.00 och spelar, tränar och har kul och träffar kompisar. Juniorerna får själva ta med sig något mellanmål och en vattenflaska. Det kommer inte att serveras någon mat eller fika från klubben, pga. säkerhetsföreskrifter.

Klubben har öppnat rangen. Juniorerna har en förmån med att använda rangen. Bestämmelser kring detta kan ni läsa här nedanför.

Gäller för juniorer som deltager i klubbens träningar. Kortet är PERSONLIGT.

Det gäller under säsongen när rangen är öppen. Juniorer får köpa sitt första bollkort och man måste ladda det med minst 15 st hinkar. Har man ett kort sedan tidigare gäller nedanstående. Därefter får juniorerna 20 hinkar gratis per månad och kan fylla på när kortet är tomt. Använder man ovanstående förmån skall man kunna hjälpa till med viss annan verksamhet enligt anvisningar från Juniorkommittén. Kortet köper/laddar ni hos kansliet, som också antecknar vilka som köpt/laddat på.

Mer information kommer framöver!

/Juniorkommittén