Från och med 1 maj så startar vi upp en ny tävling för alla juniorer som heter Juniorfighten. Tanken med tävlingen är att uppmuntra spel på banan och samtidigt ha en rolig tävling som alla kan vara med i.  

Tävlingen går ut på att samla ihop så många handikappspoäng på 9/18 håls rundor mellan 1/5 och 30/9. Kansliet säljer scorekort för 10 kr styck (för 9 hål) som man fyller i tillsammans med en markör (kompis eller vuxen). Scorekort för 18 hål kostar 20 kr (2st 9 håls scorekort). Spelarna går minst 9 hål och lämnar sedan in ett signerat scorekort för sammanställning till kansliet. Scorekorten kan betalas kontant i kansliet eller med Swish till Henrik Jönsson (Mobil: 0709 722 466). Efter avslutad 9/18 hålsrunda lämnar du in scorekortet till kansliet. Det är fritt fram att spela Juniorfighten när som helst och hur många gånger som helst. Ju fler tillfällen man spelar desto bätre chans har man att vinna. För varje scorekort du köper kan du gå en 9 håls runda. 
 
Juniorfighten är öppen för alla juniorer som är i träning på klubben. Upp till 21 år.
 
Grupper
- Grupp 1. Upp till 15 hcp.
- Grupp 2. Mellan 15 och 36 hcp.
- Grupp 3. Alla över 36 hcp.
 
Vinster
Varje månad utses en vinnare per grupp som har tjänat ihop mest poäng för den månaden. Den 30/9 så blir det även en totalvinnare per grupp som får ett pris. Priset blir presentkort i shopen. Värdet på presentkorten bestäms av de totala tävlingsavgifterna för alla grupperna delat med 3.
 
Frågor eller kommentarer?
Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Mobil 0709 722 466.