Restaurang

Välkommen till Lillemors Mat & Catering

GOLFKROGEN

I november 2019 året tog Lillemors Mat & catering över golfrestaurangen på Hässlegårdens GK. Stor oro förbyttes i ro. En bra golfbana måste ha en fungerande restaurang. Bara några månader senare kom Corona, eller Covid-19 om man så vill. CORONA med ORON mitt i sig men med RO mitt i ORON.

STRIKTA RESTRIKTIONER

Flera restauranger har stängt ner, andra begränsat sina öppettider. Men en del kämpar vidare trots vikande kundunderlag och strikta restriktioner från Folkhälsomyndigheten. Lillemors Mat & Catering är en av dessa.
Myndighetens krav uppfylls av restaurangen. Nu är det upp till var och en att leva upp till de krav som ställs på oss. Besök gärna restaurangen, men inte om du känner dig krasslig, håll avstånd till andra och håll händerna rena.

TAKE AWAY

Take away kan förbeställas på tel. 0451-106 66 eller direkt i restaurangen. Restaurangens matsedel finns tillgänglig på Facebook. Klicka gärna på matsedeln och dela den med dina Facebookkompisar. Då stöttar du restaurangen och vi kan nå tusentals. Särskilt om du själv kommer till restaurangen, gärna tillsammans med nära vänner och arbetskamrater.

PRISER

Frukost: 70 kr
Lunch: 95 kr.
Take away: 85 kr.

Klockan 14.00-14.30 finns matpaket för avhämtning för 60 kr.

Scroll to top