Juniorträning

Golfträning för både nya juniorer och de som spelat tidigare

ANMÄLAN TILL JUNIORTRÄNING

Vi är taggade på att golfträningen för 2024 på Hässlegårdens GK snart drar igång, och vi hoppas att du kommer att vara med oss för en säsong fylld med lärande och skratt. Vi har stora visioner vad gäller juniorträningen på Hässlegården framöver med en hel del nyheter och förbättringar. Anmälan till juniorträningen görs via formulär nedan eller i shopen. Du gör en anmälan för varje barn och alla uppgifter måste fyllas i. När anmälan skickats så återkommer vi med ett bekräftelsemail till den e-postadress du uppgivit vid anmälan.

VÅRA TRÄNINGSGRUPPER

Grupp 1 och grupp 2 startar träningen vecka 2 2024 i inomhushallen och träningen pågår till ca v.14.

Grupp 1: (10-14 år)
måndag och onsdag, kl. 17.00 – 18.00

Grupp 2: (15-21 år)
måndag och onsdag, kl. 18.00 – 19.00

Vi kommer också starta en knattegrupp 5-9 år som tränar på söndagar
(mer information kommer längre fram)

Vi kommer att sätta fokus på att förbättra såväl grundläggande som avancerade golftekniker, strategier på banan och framför allt ha kul tillsammans. Oavsett om du är nybörjare eller har erfarenhet, är du varmt välkommen att delta och utvecklas med oss.

UTRUSTNING

Ta med dina egna golfklubbor, eller låna klubbor på plats. Kläder och skor som är lämpliga för golfaktiviteter rekommenderas.

AVGIFT

För att täcka kostnader för träning och faciliteter, kommer en årlig avgift på 500 kr att tas ut. De 3 första träningarna är gratis.

ANMÄLAN JUNIORTRÄNING

Vi behöver fullständiga kontaktuppgifter på minst en förälder så att vi vet vem vi kan kontakta när det gäller tex. träningsavgifter eller om någon olycka händer.
Hässlegårdens GK kommer att använda informationen från detta formuläret till utskick av nyhetsbrev, planering av träning och andra aktiviteter, publicering på Hässlegårdens GKs hemsida, laget.se och sociala medier. Detta kan tex. gälla information om träningsgrupper eller fotografier från träningar på hemsidan, bidragsansökningar. Tänk på att om du inte godkänner detta så kommer du inte att få någon som helst information på digitala medier utan måste fråga tränaren direkt om allting. Klubben kan heller inte få bidrag från Hässleholms kommun eller Riksidrottsförbundet. Informationen från detta formuläret kommer endast att hanteras av Juniorkommittén i Hässlegårdens GK. Informationen kommer inte att säljas eller spridas vidare till utomstående partner, förutom till Hässleholm Kommun och Riksidrottsförbundet.
Scroll to top