Golflektioner

Golflektioner hjälper dig att utvecklas som golfare och behålla din spelstandard. Våra utbildade tränare hjälper dig få koll på svingen, puttningen, närspelet m.m.

Boka lektion

Skicka in en bokningsförfrågan så kontaktar vi dig.

VÅRA TRÄNARE

Måns Lundberg - klubbens PRO

Mångårig erfarenhet som golftränare

Från 20 årsåldern har Måns jobbat heltid med golf som golftränare på Mölle, Österlen, Stiby, Rya och Hässlegårdens GK. Han är något av en golfoholic och älskar golf och allt runtomkring spelet. Måns tränar helst golf varje dag året runt och har spelat i hela världen utom Sydamerika. Han har bl.a. spelat på PGA-tourerna i Sverige, Asien och Australien, men framförallt hjälpt andra att utveckla sin golf.

Utbildning

Måns gick golflinjen i gymnasiet och gjorde militärtjänsten på idrottsplutonen på I11 i Växjö, gick högre tränarutbildning och blev golfpro. Han har besökt David Leadbetter golfacademy ett flertal gånger och gått kurs hos Dave Pelz, en känd närspelsguru, som skrivit klassikern The Short Game Bible. Måns är utbildad PING fitter (klubbutprovare) på deras fabrik i England, och har gått ett antal TPI kurser (Titleist Performance Institute – fysträning för golfare). Många olika kurser i PGAs (Swedish Greenkeepers Association) och SGF regi som klubbchefsutbildningen, den senaste kursen var SGAs grundutbildning i höstas med tre veckors grönyte utbildning.

Tidigt gripen av golf

Måns började spela golf i mitten av 70-talet. Han och familjen flyttade till nytt hus inom Viken och kom nära en golfbana som heter Helsingborgs GK. Banan passerades när man skulle ner på stranden och bada och det tog inte så lång tid innan han fick sin första järnsjua.

Måns pappa blev golftokig och de spelade ofta på Mölle GK under sommaren innan pappan åkte till jobbet. Under hela tonårsperioden tränade och spelade han allt mer golf och till slut tog golfen upp all hans lediga tid och lite till.

Kontaktuppgifter

Telefon: 0703-76 95 41
E-post: manslundbergasa@hotmail.com

Morgan Jacobsson – Tränare

Morgan älskar all form av idrott. Att inspirera, motivera och coacha människor är något han verkligen brinner för. I grunden är han utbildad gymnasielärare och har stor erfarenhet av arbete på alla positioner inom skolans värld.

På senare år har Morgan också utbildat sig inom idrottens värld. Hans intresse för att instruera och coacha har lett fram till att han har varit tränare för Landskrona Hockeys juniorlag, Röke IBK:s pojklag, Hässlegårdens flicklag och för Osbys Tennisklubb.

Numera satsar Morgan på att coacha barn och vuxna på Hässlegårdens GK och Hässleholms TK.

Idrottserfarenhet

Under hela hans liv har han sysslat med sport, framför allt golf och ishockey. Morgan gjorde militärtjänstgöring i Idrottsplutonen och har spelat ishockey i Tyringe, fotboll i IFK Hässleholm samt golf i Skyrup GK och Hässlegårdens GK.

Främsta meriter är en TV-pucks-final, ett bra golf-hcp (3,5 som bäst) samt en hole-in-one på hål 3 i Skyrup. Han har också blivit klubbmästare i golf vid ett par tillfällen (Örestad GK).

Kontaktuppgifter

Telefon: 0703-75 83 76
E-post: ja.morgan@telia.com

Scroll to top