Ställplatser

Välkommen att övernatta hos oss med husbil & husvagn!

Vi erbjuder 11 ställplatser på gräs med tillgång till el, uppställningsplatserna är belägna i nära anslutning till vårt klubbhus & endast en kort wedge från första tee.
Som gäst hos oss har man tillgång till våra omklädningsrum, där både dusch & toalett finns att tillgå.
Öppettider Klubbhus: 06.00 – 22.00.

Våra ställplatser bokas direkt via bokningskalendern lite längre ner här på sidan, välj önskat in- och utcheckningsdatum så ser du vilka platser som finns tillgängliga.

Incheckning sker från kl. 15.00
Utcheckning sker senast kl. 14.00
I mån av plats kan in- & utcheckning ske när som helst på dagen. 

Pris:
250 kr per natt för golfande gäster som erlägger Greenfee avgift.
350 kr per natt för gäster med husbil/ husvagn som inte spelar någon rond på Hässlegårdens Golfklubb i samband med vistelsen.

Fyll i ditt Golf-ID när du gör din bokning om du besöker oss som golfande gäst, om du inte ska spela golf i samband med ditt besök hos oss kryssar du i rutan ”Jag ska inte spela golf” när du gör din bokning.

Betalning sker med betalkort i samband med att bokningen görs.

Notera att bokningen inte registreras om betalningen inte genomförs i sista steget i bokningsprocessen. Du får även ett bekräftelsemail & kvitto på betalningen skickat till dig direkt efter bokningen har genomförts korrekt.

Alla avbokningar måste göras senast 12h innan ankomst. Detta görs genom att kontakta kansliet alternativt via avbokningslänken i bekräftelsemailet som är giltig fram till 48h innan incheckningsdatumet.

Har ni några övriga frågor? Tveka inte att höra av er till oss!
Telefon: +46(0)451-843 25
E-post: info@hggk.se

Scroll to top