Nyheter

Callaway demodag

Hjärtligt välkommen till Callaways demodag på Hässlegårdens Gk, onsdagen den 5 maj kl 14-18. Passa på att testa ut årets Callaway klubbor tillsammans med Callaways expert.

Under dagen har vi 10% rabatt på Callaways sortiment. Boka tid för utprovning hos Roger i shopen på 0451-84325 eller maila info@hggk.se.

Hjärtligt Välkomna!
Roger och Lars

Gruppträning

Under april och maj erbjuder PGA-pro Måns Lundberg gruppträning på tisdagar och torsdagar kl 15.00 eller 16.00. Välj dag och tid som passar dig.

Träningen börjar 6/4 och 8/4 och det är totalt 8 träningstillfällen. Max 8 personer per grupp. Träningen är Covid-19 anpassad.

Pris: 700 kr

Anmälan: Anmäl med SMS till tel. 070-376 95 41 eller maila manslundbergasa@hotmail.com.

Välkommen!

Nu startar Onsdagsgolfen i nytt format!

Nu startar onsdagsgolfen i nytt format. Vi startar 7 april (uppehåll i juli) med final 29 september.

Alla bollar startar från hål 1 med första boll klockan 08.00. Detta är för att banpersonalen på bästa sätt skall kunna sköta finishen på banan för medlemmar och gäster.

Poängsystem: Segraren får så många poäng som antal deltagare och övriga minus ett i fallande skala. Totalsegrare 29 september är den som har flest sammanlagda poäng gånger deltagande i onsdagsgolfen.

Anmälan: Senast kl.13.00 dagen före via info@hggk.se eller telefon 0451-843 25. Starttid ges direkt vid bokning eller via ”Min Golf”.

Startavgift: Startavgiften är 20kr och pristagarna meddelas nästkommande onsdag.

Vårårsmöte torsdagen den 22 april kl. 19:00 (Teamsmöte)

Dagordning:

 • Årsmötet öppnas.
 • Fastställande av röstlängd för mötet.
 • Frågan om mötet har utlysts på rätt sätt.
 • Fastställande av dagordningen.
 • Val av ordförande och sekreterare.
 • Val av två justerare.
 • Styrelsens verksamhetsberättelse.
 • Ekonomisk redogörelse.
 • Revisionsberättelse och fastställande av balansräkning.
 • Frågan om ansvarsfrihet för styrelsen.
 • Behandling av styrelsens förslag och i rätt tid inkomna motioner.
 • Övriga frågor.
 • Avslutning.

Möteshandlingar kommer att finnas på hemsidan eller för avhämtning på kansliet fr.o.m. 14 april.

//Styrelsen

Bästgolf på Hässlegården 2021

Seriespel för lag över 9 hål

2-mannalag med spelformen Fyrboll Poängbogey ”bästboll” över 9 hål. Serierna spelas på Hässlegårdens GK. Spelarna kommer själva överens om speldag. Sista speldag finns angivet i spelschemat. Hemmalaget tar i första hand kontakt med motståndaren. Resultatet skickas via mail eller sms till Nils-Åke. Resultat och tabeller kommer att finnas på HgGK´s hemsida och även skickas ut till deltagarna efter varje omgång. 3 poäng för vunnen omgång och 1 poäng för lika resultat. Vid utebliven rapportering lottar TL resultatet. När synnerliga skäl föreligger kan TL ge dispens. TL kommer i större utsträckning än tidigare att använda sig av möjligheten till lottning. Tänk på att alla omgångarna kan spelas färdiga i maj månad om så önskas. Vi anger bara sista speldatum för resp. omgång.

En spelare som p.g.a. skada eller sjukdom inte kan fortsätta tävlingen får ersättas under förutsättning att ersättarens hcp ligger i samma nivå, +/- 2,0 ifrån det anmälda handicapet. Spelaren skall godkännas av tävlingsledningen. Spelaren får gå in i laget igen när hen har tillfrisknat. Spelare får endast delta i ett lag i gruppspelet.

Man får spela från valfri tee i gruppspelet (röd, blå eller gul).

Tävlingen är öppen för alla, hcp +2 – 54. Serierna kommer att delas in efter lagens hcp, 4 – 6 lag/serie. Alla möter alla i en enkelserie. Därefter blir det finalspel över 18 hål för de bästa lagen i varje serie. Möjlighet till en damserie om intresse finns, kontakta undertecknad. Eftersom vi skapar serierna efter hcp så är målet att nybörjare och golfare som inte har kommit så långt i sin karriär får möjlighet till lite tävlingsverksamhet. TL förbehåller sig rätten att frångå den exakta hcp-indelningen för att grupperna inte skall bli de samma som förra året.

Finalspel

Pris till segrarna i respektive serie. Rikligt prisbord vid finalspelet. Finalspelet lottas till slutspelsdagen, Söndagen den 19 september på Hässlegårdens GK. Finalspelet spelas på Gul resp. Röd tee enligt ”Tee i Handicaptävling”. Skulle slutspelet ej kunna genomföras denna dag så gäller lottningen och bollen har 2-veckor på sig att genomföra denna rond. Signerade scorekort lämnas in och söndagen den 3/10 kl. 16:00 kungörs resultatet och prisutdelning genomförs.

Anmälan

300 kr/lag. Deltagare från annan klubb erlägger 200 kr/person i en engångsgreenfee. Deltagare med 4-lingenkort erlägger ingen greenfee.

Anmälan görs i formuläret nedan. Avgiften skall erläggas till bankgiro 523-8696 innan första tävlingstillfället (glöm inte ange vilket lag det gäller).

Sista anmälan: Torsdagen den 22 april 2021 kl. 13.00.

Spelprogrammet skickas ut i slutet av april.

Sista speldag för:

 • Omgång 1: 16 maj
 • Omgång 2: 13 juni
 • Omgång 3: 4 juli
 • Omgång 4: 15 augusti
 • Omgång 5: 5 september
 • Finalspel: 19 september

För eventuella frågor, vänligen kontakta:

Anmälan

Lagmedlemmar

PING demodag

Onsdagen 31/3 kommer PING till Hässlegårdens GK för demodag. PING är på plats klockan 14:00 – 18:00. Denna dag har vi 10% rabatt på PING:s sortiment i shopen.

Passa på att boka tid för utprovning med PING:s expert! Du bokar tid för utprovning på telefon 0451-843 25 eller maila till info@hggk.se.

Scroll to top