Nyheter

Klubbens 30-årsfirande, en dag att minnas

Hässlegårdens GK:s 30-årsfirande och klubbmästerskap blev ett uppskattat event. Lördagen den 14 augusti 2021 blir en dag att minnas för klubben och medlemmarna.

Dagen började med årets klubbmästerskap i alla åldersklasser. Elitspelarna i ledarbollen fick ett varmt mottagande med applåder och hejarop från publiken efter sina 36 hål på tee 18.

Årets värdiga klubbmästare i herr- respektive damklassen Marcus Bjärvall och Stina Klüft fick rungande applåder av hundratalet medlemmar i publiken för sina prestationer.

Klubben skickar en eloge till tävlingskommittén för en väl genomförd tävlingsdag.

Vår ordförande rekapitulerade i sitt tal de 30 år som gått och poängterade att vi nu står på en stabil grund med cirka 900 medlemmar och stabil ekonomi. Han avslutade med en skål för oss alla medlemmar, som var och en har bidragit till där vi är idag.

Kvällen fortsatte sedan med mingel innan Lillemors krog dukade fram till grillbuffé och underhållning av ”Rajtantajtan Unplugged” och dans för dem som kände sig hågade hela kvällen och det var inget fel på feststämningen.

Drygt 100 gäster festade loss och festkommittén bestående av Björn Toft, Margareta Landh och Mats Eriksson fick mängder propåer om att en sådan fest ska klubben ha efter varje klubbmästerskap.

Tack alla som gjorde dagen och kvällen till något vi alla kommer att minnas.

Scroll to top