Nyheter

Hässlegårdens GK bytte julbord mot spansk afton

En gång om året bjuder Hässlegårdens GK personalen och alla som arbetar ideellt som kommittéordförande, i styrelsen, bollplockare, bunkerkrattare med mera på fest. Hittills har traditionen varit att vi bjudit på julbord. I år ändrade vi planerna och bjöd till Spansk afton på Hässlegårdens Golfkrog. Ett 60-tal personer närvarade när krögaren dukade upp en tapasbuffé med bland annat gazpacho, vitlöksbröd, croquetas, calamares, spansk pyttipanna (gamla kläder) och paella. Kvällen avslutades med crema catalan och underhållning av den latinska duon Sabor Latino. Förutom att publiken bjöds in att sjunga med i latinska slagdängor fanns möjlighet att passa på att dansa salsa.

Styrelsen vill passa på att än en gång tacka alla som ställer upp och bidrar till att vi har en anläggning som vi alla kan vara stolta över och ett tack till Luleid med personal som bjöd på ypperlig förtäring.

Tipsa gärna era golfande vänner och bekanta att det går utmärkt att engagera sig i någon av våra kommittéer för att bidra till klubbens utveckling – eller varför inte tipsa en framtida sponsor!

Styrelsen för Hässlegårdens GK genom Margareta Landh.

Scroll to top