Nyheter

Onsdagsgolfen 2021 – en succé

Den populära onsdagsgolfen med eventgeneralerna Jonny Andersson och Göran Reidvik har under året samlat över 600 deltagare. Varje onsdag mellan den 7 april och 29 september med uppehåll under juli månad, har morgonpigga medlemmar fattat klubban med varierande resultat, men i detta fall är inte resultatet det viktiga utan den sociala gemenskapen.

På avslutningen den 29 september samlades 35 entusiastiska deltagare för den sista fejden för året. Dagen till ära bjöd Jonny, Göran och Medlemskommittén alla deltagarna på lunch hos Lillemor plus lite tillskott av bollar, som var och en av oss hade slagit bort under säsongen. Tack Jonny och Göran. När alla var mätta och belåtna företogs prisutdelning för årets prestationer.

Alla deltagarna tackade genom Stig GF och Birgit Jonsson-Juhl för den gångna säsongen med något, som vi alla hoppas, skall kunna avnjutas under de mörka höstkvällarna framöver.

Pristagarna i Onsdagsgolfen 2021

Fr vänster i bild: Kjell Eliasson, Jonny Andersson, Thomas Levin, Göran Reidvik, Nils-Åke Svensson, Christer Flygh, Bertil Rosvall och Elfsborgs stolthet Bengt Haglund.

Scroll to top